April21 Creative Commons License 2007.08.18 0 0 258

És mi van akkor, ha egy feleség megtudja, hogy a férjének a feleség jó barátnőjével van kapcsolata? Megmondom: ezt is túl lehet élni, bár nem könnyen.

Nekem az segített, hogy éppen akkor tudtam meg, hogy majdnem egyszerre két unokám fog születni.

Szenvedtem, szó szerint majdnem belehaltam... Aztán megráztam magam, hiszen a két kis születendőért élni akartam.

Azóta...? A férjem már egy éve külföldön dolgozik, most készülök kiköltözni hozzá. Visszataláltunk egymáshoz, ha nem is volt egyszerű. (Arról már nem is beszélek, hogy az a kapcsolat a volt barátnőmmel az anyósom tudtával és beleegyezésével folydogált, ha nem jövök rá ki tudja meddig... )

esztena: ha meg tudjátok még beszélni, és éreztek valamit egymás iránt, talán megmenthető a kapcsolat. Ezzel a tudattal élni nem lehet szerintem, főleg akkor, ha a férj nem is akar változtatni. Az enyém akart és tudott...

Én mindenképpen nyugodt, higgadt megbeszélést ajánlanék, ha még lehet. Indulatoktól menteset. Nálunk bejött.

Nem tudom, hány éves vagy, én 48 évesen szembesültem ezzel a problémával. Talán fiatalabban még könnyebb helyrehozni, de könnyebb változtatni is. Ha máshogy nem megy, el kell engedni...

Bocs, hogy nem írtam túl bíztató dolgokat!

Előzmény: esztena (256)