hicar Creative Commons License 2007.08.17 0 0 7405

Hello!

Na megjöttem a nyaralásból és elolvastam a topikot visszamenőleg is. Látom sokat filoztatok a rángatás problémáján. A GM-nek is úgylátom fölösleges írni a problémáinkat ezekszerint nekük kell megoldani a szervizekkel való harcolással.

Lementünk a kis családommal hárman és rengeteg csomaggal - már ahogy ez lenni szokott - Sziciliába, 1.6-os sedánnal. Majdnem 5000 km-t mentem a géppel. Nagyon jól bírta az utat semmi problémám nem volt. A fogyija 7-8 között volt végig légkondival és főleg autópályán, 130-140-es tempóval átlagban.  Az ülése egy áldás, jó beállitva akármennyit üldögélhetsz benne nem fájdul meg a derekad. Igazán kényelmesen elfértünk benne és nagyon jól működött a légkondi is. Nagyon kényelmes jól vezethető kis autó ez. De sajna a rángatástól azóta sem tudtam megszabadulni, városokban mindig előjött. Hiába égettem ki a gépet lehet mondani igazán alaposan a sok autópálya alatt, a megtorpanás - rángatás maradt. Így aztán olvastam az ERG szelep lezárásáról és én is megtettem ezt a kis beavatkozást és egy vékony alu lemezzel szépen lezártam. Csodák csodája azóta men rángat és gyönyörű simán lehet vele autózni. Újra élvezet a városi vezetés is. Sőt mintha a légkondi sem venné annyira vissza a teljesitményt.

Hát remélem ezzel nem ártunk a motornak, mert nem szeretném ha emiatt problémák lennének.

Újra köztetek üdvözlettel hicar