anblock_italia
2007.08.16
|
|
0 0
16709
|
Most újra megnéztem, hogy mi is olyan különleges rajta. Pl. a 9 ábrán egy egészen tipikus eső utáni rozsdásodás van, amit bizonyít, hogy a frissebb, mellette lévő virágok tökéletesek, ha tripsz lenne, akkor azok miért szépek( mert ugye azt tudjuk, hogy nem mindegyik virág sérül az esőtől, csak a már elnyíló félben lévők). A mellette lévő ábrán a levéltetvek nem is látszanak, persze ki ne ismerne fel egy levéltetvet..., hát volt már itt a fórumon is olyan, aki nem ismerte fel! Aztán azt megelégedéssel konstatáltam, hogy nincsenek károsodott magtokok lefényképezve, úgyhogy akkor megnyugodhatunk. Megnyugodhatunk??? Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy ez sem a legmegbízhatóbb forrásanyag szerintem.
Amit én összeszedtem a rákról és egyebekről a honlapra, azokat is mind másoktól tanultam, rászántam jó pár órát és igyekeztem összeszedni valami érthető anyagot a neten, meg az általatok elmondottakból, lefényképezettekből, tehát nemhogy nem szégyellek mástól tanulni, de rá is vagyok szorulva mások tudására. Ez a link viszont engem semmire sem tanított, bocsánat, talán nem tudok a sorok között olvasni. De ezzel a véleményemmel senkit nem szeretnék megbántani, csak elmondtam. |
|