anblock_italia Creative Commons License 2007.08.16 0 0 16708

Nem igazán értelek, hiszen ha gyógyíthatatlanok, akkor mégis mit tegyünk? Szerintem annál jobban, mint ahogy a te igen látványos képeiddel felhívtuk a figyelmet, nem nagyon lehet. Most hogy ezeket a kórokat minek nevezzük, pláne ha gyógyíthatatlanok, akkor ez nem hiszem, hogy sokat változtat a dolgon. Baktériumos fertőzésnek mondja (sosem leanderráknak) mindegyiket, csak egyik ilyen, másik olyan latin névvel illetve. Ha gyógyíthatatlan, akkor annyi a teendőnk, hogy a vásárlás, cserebere esetén felhívjuk a figyelmet, ezt megtettük.

Viszont a kezdő leanderesek legtöbbjének szembe kell néznie legalább egyszer az atkákkal, amik akár el is vihetik az állományt, de mindenesetre maradandó károkat okoznak. Állítom, hogy a fórumokon megjelenő leanderesek 50 %-a azért kereste fel a fórumot, mert nem tudott mit kezdeni az atkáival és aztán elégedetten végezte a munkáját a mi tanácsaink után. Én ezt találom súlypontibbnak, mert hiába sírnánk naphosszat, hogy jön a globális felmelegedés, attól még jön, ha jönnie kell, ez a rák is olyan, ha beüt, hát sírunk, de nem fogunk minden leandernek külön ollót használni és állandóan fertőtleníteni. Én azt mondom, amíg lehet élvezzük őket és ne rémüldözzünk egyfolytában.

Előzmény: krampuszka1 (16705)