H_G Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1559
"Száz szónak is egy a vége: ezerféleképpen el lehet készíteni ezt a gyakorlatilag nagyon finom (csak a legtöbb ember által nem ismert és épp' ezért szépen le is nézett) halat."

Megneveznél még néhány módot az ezerből? Nekem bizony még mindig papírmasé-ízű lett, ahányszor csak próbáltam. (Ezek után érthető módon: nem sokszor.)

"Majd' elfelejtettem: ennek az iszonyatosan "értéktelen" halnak az édesvizi halak közül messze a legmagasabb az omega-3 zsírsav-tartalma"

De miért korlátozod ezt a versenyt az édesvizi halakra, amikor a gyakorlatban uúgy vehetsz tengerit? Ha törődöm az O3 zsírsavakkal -- én tényleg -- akkor vehetek lazacot, az egyedülállóan finom és nem elkészíteni nehéz, hanem elrontani.
Előzmény: Dydand (1542)