Jessica Fan Creative Commons License 2007.08.14 0 0 27

OK, legyen 500 éves rejtély, csak saccolni akartam. Igen, egyetértek veled, tényleg vannak hamísítók, nem is kevesen, akik elismerték hogy elkészítettek néhány alakzatot. DE, a gabonaszárak elhajlása valóban emberfeletti tevékenységre utal, ahogy te is mondtad, amely komoly okot ad arra, hogy földönkívülieket gyanúsítsunk. Nemtom, a topicnyitó szövegemet elolvastad? Abban írtam, hogy álltam már gabonakör közepén. (A Magyar Ufokutatási Központ tagja vagyok). És az ufo forródróton is érintett személy vagyok. Illetve előfordult már hogy magyar ufológussal emaileztem. Asszem Kriston Endrével. Persze, nem hencengni akarok, ne érstd félre. A körök közepén állva furcsa rádióaktív sugárzást mért az egyik barátom, aki szintén tagja a Központnak és évek óta foglalkozik a gabonakörök rejtelmeival. Továbbá azt is tapasztalták már hogy megkergültek az iránytűka körökben.

Mindezek nagyon érdekesek, különösen a gabonaszárak szabályos meghajlása. Lehet hogy a gabonakörök rejtélyét soha nem fejtjük meg, csak ha meg nem kérdezzük a pici szürke lényeket...:XDDD

Előzmény: Agnoszticizmus (25)