"De a szadesznak és a jobbiknak teljesen mások a céljai!"
A cél csak az események és szavak együttes ismeretében sejthetők meg, azokat csak a direktorok ismerik.
Az SZDSZ egy csomó dologban, legfőképpen a szabadsággal és a gazdasággal kapcsolatban teljesen mást tett, mint amiről szó volt. A Jobbik szerintem nem vádolható azzal, hogy mást tesz, mint amit mond.
Mindenesetre hogy most már egyetlen üzletet sem kötök olyanokkal, akiktől nem vennék használt autót, az biztos. Inkább vigyen becsületesen egy, az előítéleteim szerint nem a legjobb irányba, mint hogy becstelenül akarjon Eldorádóba vinni.
"Tehát a liberálisoknak nem sikerült megvalósítanuk a szabadságot, merthogy történtek jogsértések, vagy torzul a szabad verseny a mutyizás meg a külföldi nyomás miatt, akkor te átszaladsz a diktatúráról álmodozókhoz, hátha nekik sikerül a saját, gyökeresen ellentétes elképzeléseiket megvalósítani?"
Azt láttam be, hogy nem az a gond, hogy nem tudják megvalósítani, hanem hogy nem akarják. Ráadásul mégis úgy csinálnak, mintha ők lennének a garancia a szabadságra, a piacgazdaságra meg a többire, egyre arrogánsabban, immáron fegyverrel a kézben. Az utolsó csepp október 23. volt.
Akkor már inkább cenzúrázzák az egyetlen állami tévét, igen. Ha valóban úgy gondolják (és ez a többi tettükből is kiderül!), hogy ettől jobb lesz az embereknek,, akkor adok nekik egy esélyt, csinálják meg, amit akarnak, nem dől tőle össze a világ, akármikor újra lehet indítani a többi tévét. A hajléktalanok, a rabszolgák, a többi vesztes viszont baszhatja - ők már jó eséllyel hajléktalanok és rabszolgák maradnak egész életükben, igen nehezen lesznek már szabad emberek.
És ezek az emberek az én honfitársaim lesznek akkor is, ha én éppen megúsztam az ámokfutást. Itt élek és itt fogok élni közöttük.