Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.14 0 0 823
"Fico: A globalizáció a fasizmussal egyenértékű"

Azt hiszem, értem, mit akart mondani.

Nem az ördögtől való a globalizáció (sem), viszont ha már a kajánkat sem tudjuk versenyképesen megtermelni az országban, akkor gond van.

Ha nem lehetne kapni ilyen könnyen és olcsón ennyi versenyképes brazil paprikát, akkor itt termelnék meg a magyart, és ez kerülne a boltokba is. Ez így működik. Akinek brazil kell, az menjen fel az internetre és rendeljen onnan, vegye meg fűszerboltban vagy utazzon ki érte.

Én sem azért megyek Olaszországba, hogy gulyáslevest tukmáljanak rám minden sarkon.

Ha nem versenyképes a magyar áru, akkor próbálja meg azzá tenni a kormány. Igen, az Állam Bácsi. Ezért fizetjük. És ha ehhez csak annyit kellene tenni, hogy nem ad a Hankooknak annyi támogatást, aminél a teljes KKV szektor kevesebbet kap, akkor tegye meg még ma.

Azt hittem, segít az országnak, ha jönnek a multik és teremtik a munkahelyeket. Jöttek, de csak elvettek, markukban tartanak lassan mindent, és ők is egyre hangosabban zsarolják az országot. A haszon az övék, a növekvő munkanélküliség meg a miénk. Van erre szükség? Ha igen, kinek?
Előzmény: Törölt nick (649)