Megfogadtam hogy nem írok többet a témában, de csak nem birom ki...
Honnan tudod te ilyen jól hogy a Corvus mivel fog előállni?
Hogy mered azt állítani hogy a Feri el lett felejtve? Ott voltál az esemény utáni napokban a cégnél? Hogy milyen volt a hangulat...(a temetésről nem is beszélve)
És ne hasonlítsd össze légyszives hogy valaki megmutatja a mentőernyő működését(kb. 70 méterről egyébként működik) azzal hogy te itt minden alap nélkül repülő koporsózol!!!!
Egyébként pedig Feri igenis műrepült már a géppel, többször is. És ez egyáltalán nem lejáratás, ez tény.
Mikor hallottál te egy rossz szót is corvusostól a Feriről?Bezzeg a Corvusról gondolom hallottál sok szépet és jót, csak épp azt apróságot ne felejtsük már el hogy ezek a jólinformált emberek nem is jártak még nagyon a cégnél, nem ismerték a gépet, és egyre inkább úgy tűnik nekem Ferit sem...
Biztos hallottad a legújabbat: ha már kiderült hogy a szárnyleszakadós mese nem jött be, akkor kitalálták hogy a "farka" szakadt le... Én ezt már inkább szánalmasnak tartom...
Ja és lehet egy kérésem:
Ha majd kiderítette a igen tisztelt jakabi "szakértőgárda" hogy mi volt a baj akkor majd legyen szíves ezt jelezze már a Corvusnak is mert akármilyen hihetetlen de akik csinálták a gépet azokat tényleg érdekli mi történt... Bár mi itt a cégnél inkább megvárnánk a hivatalos vizsgálatot, és ezt javasolnám nektek is!