Briella65 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 584

Szia Kentaura!

A FEMÜ-t mi választottuk, akinek a fia az önkormányzatnál dolgozik, tehát a használatbavételi engedély kiadásánál szivathatnak meg, ha ellene lépek. Nincs arra mód, hogy csak a kőműves szívjon? A méreteltérést én vettem észre. A konyha egyik falát - mondván, hogy 20-as falba nem lehet vízvezetéket vésni- 30-asra cserélték természetesen úgy, hogy azt velünk nem beszélték meg. Plusz a lépcsőtér falát is 30-asra változtatták. Így ha a ház elejétől az összes távolságot lemérve a méretek 10 cm híján stimmeltek. A ciki csak az az egészben, hogy éppen a konyha a leghátsó rész, ezért ott jelentkeztek a méretbeli eltérések. Már statikust is én fizettem, hogy hogyan lehet korrigálni az eltérést...Ha bírósághoz fordulok, tudok tovább építkezni vagy kell valaki szakértőt kihívnom, mielőtt folytatjuk?Minden mozzanata az építkezésnek fotózva van. Az építési naplót lezártuk a jelenlegi állapotot beleírva, amit mind a kőművessel, mind pedig a FEMÜ-vel aláírattam. Minden kifogásom szerepel benne. Egyébként Te jogász vagy?Előre is köszönöm a válaszodat:Gabi

Előzmény: kentaura (583)