"Demszky kitüntetett, de nem mint az szdsz képviselője, hanem mint főpolgármester."
Magyarságmérő OFF
Tudod, én mindig én vagyok, függetlenül attól, hogy milyen minőségben mondok valamit. Ha Demszky a megválasztásakor alig győzi hangsúlyozni, hogy Budapest liberális város, akkor ne hagyja ki a buliból a "liberálisokat" akkor sem, amikor Gergényit kínálja meg plecsnivel.
"Ezt a nagy halom baromságot nem tudom miért találtátok ki jobboldalon"
Nem tudom, mit hívsz jobboldalnak, de hogy a többesszámmal benéztél valamit, az biztos.
"szerencsétlen ember dolga nem ez, hiába az a neve, hogy "rendészeti miniszter""
Tudom, tudom. A miniszter a szakmai részért nem felel, a főrendőr meg a politikai részért. De akkor kinek a felelőssége az, ami a Papp-féle jelentésben (is) áll? Kért valaki bocsánatot a "véletlenül" kilőtt szemekért? Nem? Akkor miről beszélünk, miféle jóhiszeműségről?
"Törvénytelenül meg nem épült autópálya"
Az tuti. Legföllébb egy kis kartell itt, egy kis mutyi ott, ha gondolod, nézz fel a GVH honlapjára www.gvh.hu Személyi felelőst ne keress, már írtam, miért.
"A magyar zsidó az magyar ember, akármekkora antiszemita is vagy."
Nem érdekel az antiszemitázásod, lepereg rólam, mert nem vagyok az. De azért azt még a törökök, osztrákok sem várták el, hogy magyarnak hívjuk őket (pont mert törökök, osztákok voltak). Az ország irányítóinak a származása igenis lényeges információ.
"De, gond kőkorszaki módon gondolkozni 2007-ben."
Akkor kend a hajadra.
"De hogy az adminisztrációdat is az szdsz nyakába varrod, az több, mint röhejes. Szánalmas."
Ki is a gazdasági miniszter? Véletlenül nem az SZDSZ elnöke? Vagy most gazdasági miniszteri minőségben szopat, nem pártelnökként?:))))))) Értem.
Mondj már légyszi egyetlen felelőst is _valamire_. Tüzijátékra, autópálya-kartellre, engedély nélküli közterület-használatra, elkúrásra, trükkök százaira, bármire.
Én vállaltam a felelősségemet, olvashatod a topiknyitóban. Igyekszem jóvá tenni.