Ja. Hihetetlenul. Ki vagyok vancsi mennyiert megy majd el.
A Ceci Sullivan mandolinjaival en is szemeztem regen (regen, par eve csinalja oket) Hihetetlenul jol tudnak kinezni. De igazandibol nem tudok rola semmit. Kansasi az urge s kerdezgettem rola ott Winfieldben. De senki nem tudott rola semmit. Meg meg is kartam keresni hogy ha jon akkor szeretnek jatsani a mandolinjain, de nem tudtam utol erni.
Anno nem is talaltam semmi tovabbi infot. Azt tudom hogy osszerakasaban vannak kompromisszumok. (De ezek az ebay leirasokbol derultek ki. Gyakran vannak az ebayen.) Meg azota elkezdett a csavo ilyen bohoc mandolinokat gyartani. Attervezte a format s valami undoritoan giccses. Ez mondjuk egy rendesen eltalalt darab ami nem gaz.
Lasd: http://cgi.ebay.com/HANDCRAFTED-F-STYLE-SULLIVAN-MANDOLIN_W0QQitemZ110154342468QQihZ001QQcategoryZ10179QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
A masik foszerrol soha sem hallottam. Cuki ahogy le van torve a csiga :) Mondjuk gyanus hogy birdseye maple a fedlapja, mert a kepek alapjan nem az. (Vagyis a tulaj valoszinuleg nem ert hozza.) Illetve ha en latom rosszul es az akkor tuti hogy kokler csinalta (illetve 1981ben kokler volt.)