Matykoka Creative Commons License 2007.08.10 0 0 1599
Köszönöm Zsebi, persze semmi baj, csak egy nagyon szar nap után néztem rá a fórumra, úgy vártam, hogy valami jót is olvassak és akkor ezt látom. Mert lehetett volna úgy is irni, hogy : bocs, de nem elszámoltad véletlenül, vagy esetleg elirtál valamit ..., Nem pedig azt, hogy: ugye te nem matematikát tanitasz szabadidődben.

Bár az is lehet, hogy csak viccesre akarta irni a szerző, és nem is bántani akart vele, úgy mint mikor én a "nembiosz.rról" beszéltem, azzal is megbántottam valakit, pedig tényleg eszem ágában sem volt.

Szóval nagyon örülök, apuékra tudok csak megint hivatkozni, mert én idén még nem használtam az EM-1-et, szedik rendületlenül a babot, rengeteg van nekik, örömmel csinálják, pedig nem kis munka 50-60 kg babot leszedni. De most a babnak jó ára van, 500 ft-ért árulják a piacon.
Ja és még mindig szedik az ubit, igaz már nem 15-20 kilókat, de 3-4 naponta 4-5 kilót. Azért az jó szerintem.

Nekem már az is megérte, hogy egy újabb ember fog megpróbálni vegyszerek nélkül kertészkedni, különösen jó ez, főleg ha egy vegyész hölggyel állunk szemben :-))).
Aztán hátha ellesik tőled a szomszédok, megirigyelve a kertedet.

Sok sikert, jövőre én is használni fogom, de most két kicsi mellett örültem, hogy az uram sovány tejjel megpermetezett (akkor még nem hallottam az EM-1-ről) a nyár elején, aztán azóta se.
Előzmény: zsebi41 (1598)