Szia!
Ma voltam a tervekért. Gyakorlatilag az első egyeztetés kb. fél óra volt. Elmondtam, hogy milyen változtatásokat szeretnék. A murusos fickó - nagyon rendes volt - megigérte, hogy utánnanéz a kéréseimnek és a jövő héten újra találkozunk, miután átnéztük a terveket és pontosítjuk a kívánságainkat.
A második körben lehet, majd burkolatot választani.
Voltam két lakásban, klasszak. Az egyikben a bútorokból is van már egy ülőgarnitúra, állítólag a tulajdonos ma veszi át a lakást és már költözhet is. Mondjuk én nem költöznék, ha nem lennék kényszerhelyzetben, mert a belső munkák még mennek plusz a homokzat festése. Tulajdonképpen egy építési területre költözi aki most megy. Iszonyat kosz van és zaj. De, hát nagy úr a kényszer. Azt mondták, hogy folyamatosan mennek az átadások, nem egyszerre adják át a kész épületet. A falak színét a műszaki átadás után lehet változtatni, de annak a javításáért nem vállalnak garanciát.
Megfigyeltem közelebbről a beton kúpokat és kifaggattam Leonórát a dologról. Szóval jól selytettem, hogy be fogják ültetni futó növényekkel. Ez gyakorlatilag eltakarja az egész beton undormyánt. Tulajdonképpen még szép is lesz. Arról nem beszélve- és ezzel nem védeni akarom az ötletgazdát- hogy átengedi a vizet, tehát nem fog berohadni az egész töltés, és nem fog megrepedni A terméskő borítás nem szivárogtatta volna ki a nedvességet. Nálunk a garázs tetejének - mármint a mostani lakásban - nincs megoldva a vízelvezetése, egy nagyobb eső után gyakorlatilag sárban lebeg a növényzet.
Körbesétáltam - már ahol odafértem - a kerítés mentén. Mindenhol van hely egy szép élő magas tujasor telepítésére. Hogy ezt megteszik-e nem tudom, mert a muruzos srác nem tudott rá válaszolni. (ez volt az egyetlen amihez nem tudott semmit hozzászólni) Ez eltakarná belüről a gagyi kerítést, kívülről - mivel nem nagyon látom - spec engem nem érdekel hogy néz ki. És még a zöldérzést is növelné.
Közelről megnézve az első épület garázsbejáróját szerintem nem lesz akadálya a ráfordulásnak. Csak azt nem tudom, hogy a belső úton elfére-e két autó egymás mellett, mert ha nem nem tudom hova lehet lehúzódni.
Ennyit nagy hírtelen. Ha bármi kérdésetek van szívesen válaszolok az alapján amit ma láttam a saját szememmel.
Ja és kb. egymillióan dolgoztak ma:)