Dr_Akula23 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 3322
Kedves Momó,
2004-ben utaztam Sartira, a Bella Toursszal. Reggel kilenc körül indult a busz a Hősök teréről, és másnap reggel hétre meg is érkeztünk. :-)
Átlagosan 3-4 óránként volt megálló, légkondícionált, emeletes busszal utaztam. Az út nagyon hosszú volt, és ilyen hosszú úton még nem voltam busszal, ezért nem készültem fel eléggé sem idegileg, sem a kényelmemet nem biztosítottam kellőképpen.
Nálam rutinosabb emberek mindenféle párnákkal voltak felvértezve, meg szemvédő ( fény ellen), meg takarók. Néhány fickó a busz közepén aludt, lent ahol járni lehet..elvileg. Jól elvoltak, jót szórakoztam rajtuk, de aztán reggel, mire már minden egyes porcikám fájt, és álmos voltam, rájöttem, hogy nem is volt olyan nagy hülyeség.
A sofőrök jól vezettek, nem volt probléma. A határátkelőkön nem kellett sokat várakozni odafelé, csupán visszafelé szívattak meg minket a görög-bolgár határon.
A megállóknál ( benzinkutak) egész kultúrált wc-zési, mosdási lehetőségek vannak. A buszon lehetett venni kávét, cappuccinot, meg talán forrócsokit.
Mindent összevetve nem volt olyan rossz, és ami a lényeg, hogy piszokul olcsón megúsztam ezt a nyaralást.
Sarti kellemes, csendes kis falu, kitűnő hely a csendes nyugodta kikapcsolódásra. Ez mellett minden lehetőség megvan a szórakozásra.
Én voltam szervezett kiránduláson Thessalonikiben, csak ajánlani tudom, nagyon szép. Továbbá voltam hajókiránduláson, azt is ajánlom. Meteorákhoz nem jutottam el, mert közben a társaság egy része megfázott, lebetegedett... :-(
Robogót El Greco-nal béreltünk, az nagyon jól ment.
Kellemes nyaralást kívánok neked!
Üdv
Akula
Előzmény: borsi momo (3320)