kovacs_t Creative Commons License 2007.08.09 0 0 893
Sziasztok

Új emberke vagyok erre, sokféle autótípus nézegetése után azt hiszem a Tigra mellett fogok kikötni, külcsín, belbecs, pénztárca, alkatrészellátás alapokon.

Ma megnéztem egy 2000 szeptemberit, nem árulom el mennyiért, mert még a végén ti veszitek meg :)

Általános véleményre, típushibákra lennék kiváncsi. Szerintetek megéri ma venni egy 7 éves autót. Opel Ecotec motor, a forma és a technika jobban fogja szerintem tartani az értékét. Ezzel az autóval terveim szerint 3-4 évig fogok járni, és ez lesz az első használt autóm.

Korábban felvetett témára válaszolva írom, hogy ne iktassátok ki a csomagtartó - jobb első ablak elektronikát. Az autó belső teréhez képest hatalmas a csomagatrtó ajtaja, amit ha hirtelen csuksz le, akkor az utastérben nagyon megnő a nyomás, ami miatt nehéz a csomagtartó lecsukása, vagy tényleg erős lecsukásnál ablak is repedhet.

A dolog lényege, hogy amikor lecsukod a csomagtartó ajtaját, akkor a jobb első ablak lehúzódik, így automatikusan távozhat a felesleges levegő, kiegyenlítődhet a külső belső légnyomás. A jobb első ablak automatikusan felhúzódik ezután, ha rázárod a közponit zárat, ha nem. Szóval nagyon hasznos és egyedi dolog.

Na sziasztok, és várom a véleményeiteket.

T