Szaisztok!
szoktalak titeket olavsgatni, "tök jó a hangulat itt", de szeretnék valamit leírni, ami nem vidám.
kicsit OFF, mert az összekötő hídon történt ma reggel, de gondolom megosztom veletek is.
Ma reggel mentem át az összekötőn. (Aquincumtól újpestre)Bambulok, nézelődök, mint minfen reggel. 8:5-10 között szokott elmenni a vonat melelttem (kb. a kecskeéknél, ott ahol az a hajó raktár vagy mi van). Szóval a vonat elment, majd egy pasi elkezdett kiabálni, és bámul lefele, és mondja: Gergő, ezt minek kellett csinálnotok? miért kellett rákergetnetek? Most elütötte a vonat!normálisak vagytok?
majd a pasi nézelődik, kicsit morog és sétál tovább. Én is odaéertem, és egy elég nagytestű kutya ott feküdt keresztbe, elütve. A túloldalon egy srác megállt, én mentem tovább. nagyon megrázott. BEértem a dolgozóba, gyorsan szóltam az egyik kolléganőmnek, aki nayg állatbarát, hoyg hívjon fel valakit. Először felhívta az illatos utat, azt közölte, hoyg nem érdekli, majd hívtuk a 3. kerületi önk.ot, az megadott egy számot, az mégegyet, az meg közölte, hoyg neki semmi köze hozzá, hívjuk a MÁV-ot. Aztán itt bent az egyik srácnak van egy MÁV-os ismerőse, azt mondta, lehethoyg majd kimenenk.
De azóta már vajon hány vonat mehetett át rajta?
Kíváncsi vagyok ott lesz e még hazafele.
Miért nem akarnak segíteni? (illatos úti menhely, stb... miért küldözgetnek)
de kezdjük ott, hoyg hoyg lehetnek ilyen parasztok az emberek?!!!!
Teljesen ki vagyok bukva idegileg is és lelkileg is; (pedig mi is ütöttünk el sünit véletlenül-el is temettük utána) De direkt hoyg lehet iylet csinálni????
Miért köcsögök az emberek???
Ez Maygarország 2007-ben. Gartulálok.
kicsit On.
Bocsi hoyg beírtam, de téynleg annyira dühít, hoyg "ilyen emberek" rohangálnak az úton..