cápaFeri Creative Commons License 2007.08.08 0 0 7309

Hevesen bólogatok és csak díjazni tudom az ötletet.

Részemről még annyival kiegészíteném, hogy a lakhely vonzáskörzetében akinek nem lenne fáradtság, megnézhetne, elintézhetne másoknak dolgokat. Így egy távolabbi klubtársnak nem kellene elutazni valamit elintézni, megnézni, elmenni érte, stb. Lehet nem volt érthető, amit akartam, de pl. olyan esetre gondolok, mint anno kripic segített nekem tetőbox ügyben. Volt olyan kedves és amikor írtam, hogy vennék egyet, válaszolt, hogy ő látott. Nem volt rest és ismét kiment a bevásárlóközpontba nekem lefényképezni és a részletes infóknak utánanézni. Ezúton is még egyszer köszönöm neki!!! Remélem viszonozni tudom majd neki valamivel! Nekem kissé nehézkes lett volna 180 km-ről telefonon megtudakolnom a sok esetben amúgy is flegma eladóktól, hogy mi, mennyi, hogyan, stb. No meg blinre sem mentem volna, ha nem olyan, amit szerettem volna. Vagy pl. ha valaki megy vidékre, messzebbre, összeköthetné a kellemest a hasznossal Felírj a ahonlapra, mikor hova megy és ha valakinek el kell valamit vinni A-ból B-be, ami nem esik messze uticéljától, az megtehetné ezt klubtársáért.

Szerintem.....     

Előzmény: Novi1 (7308)