Sziasztok!
Mi 2 hete jöttünk haza sartiból, autóval mentünk, lenyomtam oda-vissza az 1200 km-ert. Odafelé hajnalban indultunk, király volt mert pestről kb. másfél-2 óra alatt ott voltunk röszkénél, ott a határon meg rögtön 2 óra várakozás mire átjutottunk.
Ráadásul dög meleg volt. Aztán odafelé a többi határokon 10 perc alatt átmentünk, macedóniában volt egy csomó erdőtűz, volt hogy közvetlen az út mellett égtek a fák és hogy olyan füst volt hogy le kellett lassítani 20-30-ra mert alig lehetett látni.
Sartiban mi jól éreztük magunkat, valóban sok magyar van ami zavaró, de ez van, aki odamegy az jobb ha kicsit felkészül rá lelkileg. ja meg a fele pincér aki ott dolgozik magyar:))
De sebaj, jókat ettünk kinn. Polip, tintahal votl a sláger, de azért 1-2 pizza is (persze tenger gyümölcseis) is belefért, na meg gyros és souvlaki.
víz is jó volt, a szállás is remek.
Mi nem foglaltunk előre szállást, hanem ott kinnt bementem 3 helyre és mind3 helyen volt hely, szal már scak választani kellett.
Volt motorbérlés is, körbemotorozás Sithonián...neos marmaras, toroni, vourvourou....ajánlom mindenkinek.
Hazafelé este indultunk...gondoltam legalább nem lesz meleg és nem lesznek sokan a határon. Ez így is volt, de olyan hajnali 2 körül már kezdtem picit gondolkodni, hogy mégis hogy bírom én ezt ki alvás nélkül...de végülis gond nélkül megvolt a táv.
Végig nagyon jól jöttünk erre nem a magyaroknál volt egy scomó sorbanállás?
Dehogynem.
Felnyitották a csomagtartókat, meg szőröztek egy scomót én meg nem győztem röhögni rajtuk...na nem jókedvemben hanem, mert már minden bajom volt.
Na de ezt leszámítva jó volt az egész...majd megyünk ki máskor is, olyan 10 év múlva:)))))
Addig meg irány más tájakat is megnézni.