Dex77 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 2455

Alapvetoen helyettesitheto a rizs a tesztaval, foleg, ha teljesorlesu tesztarol van szo. Viszont az kerdes, hogy a szervezeted hogyan reagal erre. En pl. a tesztat nagyon hamar megemesztem, es utana hamar ehes leszek. A sok szenhidratra viszont zsirosodassal reagalok. Igy nekem olyan szenhidrat kell, ami nem olyan gyorsan emesztodik meg.

Kreatin - szemelyfuggo mennyire mukodik. Nalam a kreatin monohidrat semmennyire sem mukodott. A CEE (kreatin ethyl esther) mar jobb, bar nagyon nehez megallapitani, hogy egy fejlodes ettol vagy magatol az etrendtol van, foleg, ha utobbit is valtoztattad mikor elkezdted szedni a CEE-t. Ha most kezdesz, szerintem felesleges kreatinnal probalkozni. A lenyeg, hogy legyen egy jo etrended, megfelelo minosegu edzesed, es elegendo pihenesi idod.

Tomegnovelonel szerintem jobb (es gazdasagosabb valszeg), ha veszel egy tejsavofeherjet, es azt te magad kevered ossze a kivant aranyban a kivant szenhidrattal. Igy nem kell azt a szenhidratot venned, amit a gyarto a termekbe tett, mert lehet, hogy te mast szeretnel, illetve lehet, hogy a tomegnoveloben tobb a szh, mint amit te jonak latnal

Előzmény: y*4 (2454)