méregkeverő Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1868

""hitleres bögre" válasz

On augusztus 8th, 2007 zsozso.73:

T. Lujovica!
Áttanulmányoztam a mein kampfot, de nem találtam azt amit írtál. Szerintem ilyen nincs benne, na mindegy. Azt viszont tudom, hogy a hitleri németország befolyása nélkül talán nem valósult volna meg a részleges revízió. Amúgy nekem a magyar szigetben az a legjobb, hogy nem kell cigányok, kínaiak, buzik, bibsik, mszp-sek pofáját látni, hanem igazi jó magyar hazafiak között lehetek. Nem hiszem hogy hozzád bárki is egy rossz szót szólt volna. Kérlek ne támadd azokat akikkel egy zászló alatt állsz, és egy a célod. Most pedig iszok valamit az egészségedre drága nemzettestvérem, a hitleres bögrémből! Vesszen trianon
!"

"Sziasztok!

On augusztus 8th, 2007 galgabi:

Én idén is mint az elmult 5 évben végig kint voltam (bár idén egy nappal előbb hazajöttem). Nagyon jól éreztem magam! Az időjárás olyan amilyen, mindegy milyen sosem jó senkinek :)
Valóban szükség lenne jó pár wc-re, zuhanyzóra, büfére és ha lehet meleg vízre, mivel egy hét alatt egyszer sikerült éppen langyos vízben fürdenem, pedig nem a nagy tömegben mentem! A tisztasággal semmi probléma, ami sár meg kosz van bent azt magunknak köszönhetjük, mivel a takarítók becsületesen takarítják és töltik a wc-ket papírral!
A másik számomra nagyon negatív dolog, hogy a konyhán valami eszméletlen lassúsággal szolgálják ki az éhezőket... egyik reggel nem túlzás egy órát álltam sorba egy helyben mert elfogyott a kenyér, azért már számíthatnának ilyenre. Meg nem egyszer volt, hogy elfogyott a kaja, főleg a reggeli, és így maradt a joghurt, ami még nekem is elég kevés volt!
Volt még egy kellemetlen dolog, ami már nem a szervezésen múlik! Mi jurtában aludtunk, amit mi vittünk, és elég kellemetlen volt számomra, hogy egyesek éjszaka a koncertről visszafelé, simán könnyítettek magukon az oldalára! Azt hiszem ez nem túl szép dolog, nem beszélve arról, hogy bentről ez egy elég kellemetlen érzés, hogy mindig azt figyeljük, mikor jár arra valaki
!"

Kultura, tolerancia, Magyar Sziget....