tubularbells Creative Commons License 2007.08.08 0 0 3233

Kedves localhost!

Már elnézést kértem, de ha kell, megteszem újra: olyasmibe ártottam magam, amihez végül is semmi közöm. Mea culpa, többet nem fog előfordulni. /Ezzel együtt mégis örülök annak, hogy a SF honlapon egy saját szám került a Solaris dal helyére. Legalább nem volt teljesen hiábavaló a hozzászólásom.)

Kedves Laci!

Borzasztóan sajnálom, hogy ennyire beletenyereltem a lelkedbe. Valójában nem is értem, miért mentegetőzöl ilyen nagy erővel, én csak egy - nagyon is szubjektív és elfogult - véleményt mondtam az egykori NB-utód formációtokról. Mint ahogy jogosan írtad, nyilván nagyon sokan szerették rajtam kívül.

A dobolásodat pedig már csak azért sem nyilvánítottam volna soha középszerűnek, mert sokáig amolyan példaképfélének tekintettelek (sőt, egyszer találkoztunk is, bár neked nyilván nem volt akkora jelentőségű ez a találkozás, mint nekem: egy Erkel SZínház-beli NB koncert után mentem oda hozzád tanácsot kérni, milyen dobfelszerelésen kezdjek el tanulni? Már nem emlékszem, mit javasoltál, mert végül nem lett a dologból semmi, de legalább öt percig beszélgettünk, többek között Robert Palmerről, akit te nem szerettél annyira - már ha jól emlékszem....). Mindenesetre, ahogy a NB megszűnése után a későn megismert Solaris lett számomra a ZENEKAR, úgy Gömör Laci lett a DOBOS. Éppen ezért volt akkora csalódás az, amit a NB-ból csináltatok. És tényleg ne haragudj, mert ez a véleményem. Mások nyilván másképp gondolják.

Egyébként a Legyetek jók, ha tudtok lemez egyáltalán nem csak a címadó dal miatt tetszik, ahogy írod (megjegyzem, fogalmam se volt róla, hogy feldolgozás!), hanem a többi szám rockos hangvétele és a gitár is nagyon bejön nekem rajta. (Nevessetek ki, de engem az első Musical Witchcraft lemezre emlékeztet leginkább, és ezért is kötöttem össze Kollár Attila távozásával a változást.)

Egyszóval: sajnálom, hogy ekkora indulatot váltottam ki belőled. Nem állt szándékomban. Én tényleg nagyon szeretem, amit együtt csináltatok. Hogy egy korábbi hozzászólásból idézzek: Solaris Forever!

Üdvözlettel

Takács Zoltán

tubularbells

Előzmény: localhost (3232)