"On augusztus 7th, 2007 Lelkes:
Sajnos csak egy napot tolthettem a 7. Magyar Szigeten, de mar levontam a kello tanulsagot a jovobe nezve. 2008 nyarat mar eleve ugy fogom betervezni, hogy ott lehessek elejetol a vegeig. Ez a legszinvonalasabb kulturalis rendezveny ami ma Nagy-Magyarorszag teruleten van. Ami igaz, nagyon jol jonne tobb bufe, sorsator, borozo... Nem tudom elhinni, hogy nem akadna tobb magyar erzelmu vallalkozo akiki ezeket a szolgaltatasokat elfogdhato arakon nyujtani tudnak. Peldaul nekem ugy tunt, hogy a sokkal kisebb Felvideki Magyar Szigeten tobb bufe volt ahol italt es kajat lehetett venni es alig kellett varakozni ebbol kifolyolag.
De mindenkeppen hatalamas koszonet jar a szervezoknek, hogy szervezik ezt a fantasztikus 1 hetet es torodnek a latogatokkal. El tudom kepzelni azt a rengeteg munkat ami mogotte van, de azt is tudom, hogy a sok pozitiv visszhang es a novekvo tomeg erot ad a tovabbi munkara.
Szebb jovot !"
Szeszt biztosan azért nem szabad bevinni, hogy a benti szolgáltatók éhen ne haljanak!
"A Magyar Sziget házirendje:
...
A Magyar Szigetre üveget, szúró és ütő eszközöket, mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat, valamint szeszes italt behozni TILOS!
..."
Vedd meg bent jóval drágábban!
:-))))