anblock_italia Creative Commons License 2007.08.06 0 0 16171

Olyannak kell lennie. mint egy babhüvely. Zsupla virágbugáján vannak olyanok is, azokkal nincs is baj, csak azokkal, amik nem fejlődtek babhüvely formájúra, hanem vagy egyáltalán nem fejlődtek ki, vagy mint a középső képen, eldeformálódtak.

Bár nem akartam megszólalni ebben az ügyben, de én nem hiszem, hogy rák lenne. Persze az óvatosság nem árt. A minap én is találtam ismét ilyeneket, most nagyobb számban, egy olyan leanderemen, amit kb. tíz éve hozott nekem a lányom a kertészeti szakközépből (merthogy ott tanult, illetve oda járt iskolába) incuripincuri korában, soha semmi probléma nem volt ezzel sem. Én azt remélem, hogy valóban a szokatlan forróság miatt talán túl sok magot akartak a növények kihozni magukból és nem bírta, vagy valami efféle. Nem is akarok a problémával folalkozni, el is felejtettem, csak hogy most mutatták ezt a képet, akkor jutott eszembe. Nem fogom aggódásban tölteni a leanderek közötti perceimet, mert ha ez rák lenne, akkor úgyis annyi, akkor a levegőben terjed vagy a bogarak hozták és akkor úgysincs mit tenni. Na jó, most is lemostam az ollót, de ennyi, nem különítem el, nem törődöm a továbbiakban a dologgal. Ez nem az a helyzet, ami Szacinál volt, az egyértelműnek látszott, majd ha olyasmit látok, akkor ...

Előzmény: ReeDonLee (16168)