Olyannak kell lennie. mint egy babhüvely. Zsupla virágbugáján vannak olyanok is, azokkal nincs is baj, csak azokkal, amik nem fejlődtek babhüvely formájúra, hanem vagy egyáltalán nem fejlődtek ki, vagy mint a középső képen, eldeformálódtak.
Bár nem akartam megszólalni ebben az ügyben, de én nem hiszem, hogy rák lenne. Persze az óvatosság nem árt. A minap én is találtam ismét ilyeneket, most nagyobb számban, egy olyan leanderemen, amit kb. tíz éve hozott nekem a lányom a kertészeti szakközépből (merthogy ott tanult, illetve oda járt iskolába) incuripincuri korában, soha semmi probléma nem volt ezzel sem. Én azt remélem, hogy valóban a szokatlan forróság miatt talán túl sok magot akartak a növények kihozni magukból és nem bírta, vagy valami efféle. Nem is akarok a problémával folalkozni, el is felejtettem, csak hogy most mutatták ezt a képet, akkor jutott eszembe. Nem fogom aggódásban tölteni a leanderek közötti perceimet, mert ha ez rák lenne, akkor úgyis annyi, akkor a levegőben terjed vagy a bogarak hozták és akkor úgysincs mit tenni. Na jó, most is lemostam az ollót, de ennyi, nem különítem el, nem törődöm a továbbiakban a dologgal. Ez nem az a helyzet, ami Szacinál volt, az egyértelműnek látszott, majd ha olyasmit látok, akkor ...