Kösz, most már legalább tényleg tudom, mi a kifogás tárgya.
Bocs, én ilyen "szaktopikokat" nem látogatok, így nem tudtam, hogy ilyen képek ott nem játszanak. (A fotók a feleségemről topikba egyszer küldtem képet két éve és azonnal tartós kitiltásra kerültem, mivel a fotó egy sitkei koncertet mutatott, éjszaka. Hiába magyaráztam, hogy a fotót a feleségem fejére támasztott géppel készítettem (kvázi a feleségemRŐL készült a kép és így ontopik) a moderátorok kipenderítettek :) )
Egyébként lehet hogy a hölgy ugyanolyan tudatlan, mint én és nem tudta, hogy nem célszerű ezekkel a fotókkal odatévedni.
A világítótornyot pedig én látom, mivel eleve abból indulok ki, hogy magaslatra épült. Egyébként magamtól nem biztos, hogy észrevenném.
és egy ontopik hsz: Néhány éve Dél-Korea felé a mögöttem ülő úr lelkesen fényképezett ki a repülőből a kompakt filmes kisgépével. Amikor a második tekercset betöltötte javasoltam neki, hogy a vakut kapcsolja ki, mert a vastag, karcos repülőgépablak miatt semmi nem látszik majd a képen. A válasz: ezt ne tudjam már jobban, neki már akkor volt fényképezőgépe, amikor én még meg sem születtem. Elnézést kértem és leültem. (Kb. fél óra múlva a mögötte ülő szólt, hogy hagyja már abba a vakuzást, mert aludnának.)
Azért megnéztem volna, hány kép sikeredett a több tekercsből...