Ági, Ági, mint tudod rossz pénz nem vész el, ne aggódj, én kerestelek is, de nem láttalak MSN-en. Majd ha elveszek, szólok előtte:) Az egész 2 napos utazást hajnalban döntöttem el, és fél óra múlva már mentem is:) Én néha ilyen hirtelenke vagyok, nem vacakolok sokáig.
Visszafelé mókás volt, mert ott néztem meg a TV-n a FORMA1-et, és aztán tök üres autópályán jöttem, míg a szembesávban őrültekháza volt, mentek haza a FORMA1 drukkerek.
Telefont meg ügyesen itthon felejtettem, de marha nagy szükség nem volt rá amúgy sem. Viszont legalább Kismartonon nagyon jó bolhapiac volt, (számomra jó) elég sok mindennel tudtam gyarapítani a gyüjteményem, tehát hasznos volt a túra. Dettynek nem kellett Bukarest, becseréltem a jegyét 4 db. biedermeier pohárra, és 3 szivarvágóra:) Nagyon örültem nekik! Ha már Detty nem akar magába szívni egy kis román kutúrát, egy kis Causescut:) Na de hogy Te sem egy kis Bulgáriát! Megáll az ész!:)
Mellesleg aki bolhapiacon étel-italfélét vesz, annak csak további jó egészséget tudok kívánni:))) (amúgy tilos is)