KukacAV Creative Commons License 2007.08.06 0 0 4660
Végtelen köröm még nem volt, viszont érezhetően javult a program memóriakezelése. 3,2G/1G-s gépen a Warlords után muszáj volt rebootolnom, mert nem bírt összeszedődni a memória. Most meg kilépés után azonnal használható bármilyen program. A végjátékban sem kell annyit várni.

A rohadék AI tényleg ügyesebb lett, általában Prince-en játszom, most viszont Noble-ön is nagyon határeset minden játék, épp hogy nem vernek szarrá. Sokkal nagyobb sereget tartanak, és főleg könnyebben a fejedre nőnek, mint a Warlordsban. Nem is tudtam még békésen nyerni, muszáj legalább egy szomszédot lenyomni, minél korábban. (Persze lehet, hogy nem ismerem eléggé az új lehetőségeket.)

Szerintem nagyon jó újítás, hogy az első aranykorhoz elég egy nagy ember, az apostoli palota is tud érdekes dolgokat hozni - például Mehmedet támadtam ezerrel, erre hoztak egy határozatot ellenem (nekem más volt a vallásom), aztán azon kaptam magam, hogy senkivel sincs open border, a kereskedés pedig megszűnt. Még jó, hogy miután a vazallusommá vált, mindenkivel helyreállíthattam a kapcsolatot. Szóval drága az a palota, de jobb, ha te építed.

Ja és az új grafikák miatt többször settlernek néztem az axeman-eket...

Nem tudja valaki, miért nem lehet Grenadiert gyártani a Chemistry feltalálása után?
Előzmény: tonkaize (4658)