Jogos, amit írsz, de szerintem akár a meccs utolsó 10 percében is lehet párharc az említett 2 kapus között, ha mindkettejüket akkortájt állítják be, nem kell feltétlenül kezdőnek lennie. Még abban se vagyok biztos, hogy Derecskén Kiri kezdő, habár sanszos, igaz, nem ismerem a Derecske másik kapusát.
Nagyon is remélem, hogy Polgár Kati jó kapus, mert szükség lesz jó kapusteljesítményre már az első fordulóban is, mert szerintem nagy derbi lesz. Mondjuk Bringára is kíváncsi lennék. Nekem tetszett, amit eddig láttam Tőle.
Sajnos nem tudom, hogy a Fradi elleni meccsek nyilvánosak lesznek-e, még azt se tudom, hogy egyáltalán hol fogják játszani. Csak az egyik játékostól hallottam a találkozókról.
Amúgy sajnálom, hogy nem 6csapatosak a derecskei, meg a többi tornák.
A Vasas-kupa is 6csapatos volt korábban.
A Hódmezővásárhelynek szerintem amúgyis valószínűsítheti a 6. helye.
Jó, hasznosak az erősebb csapatok elleni edzőmeccsei is, de szerintem szüksége lenne a Golinak is arra, hogy fel tudja mérni, hogy mit tud az igazi riválisaihoz képest a bajnokság előtt. Nem ártana, ha ellenük is - mármint a legnagyobb riválisok ellen - gyakorolhatnának a CSAJOK, mert végülis nem a Fradi, meg a Cori ellen kell majd harcolni a benntmaradást jelentő helyért.
De ismétlem, kellenek, s hasznosak az erős csapatok elleni edzőmeccsek is!
Például jó látni, hogy partiban tudtunk lenni a Corival.
De ha a bennmaradást érő helyet részben meglepetéseredményekkel éri el a CSAPAT, nekem az is megfelel.
Amúgy lusta vagyok visszakeresni, de mi lett a Vásárhely elleni edzőmeccsünk vége?