Vajk Creative Commons License 2007.08.05 0 0 88
nem tudom, te hol élsz, de szerintem igen kevés az esélyed, hogy 4 en megtámadnak és meg akarják erőszakolni a barátnődet.
De tegyük fel van erre esély.

Tudod, én lőttem igen sokat, érdekem lenne, hogy minél több embernek legyen fegyvere, de mégsem támogatom az ötletet.
Mert a fegyver arra való, hogy öljenek vele, nem arra, hogy ijedten hadonásszanak vele. Ugyanis ha eccer elővetted, akkor azt már használnod KELL. Nincs mérlegelési lehetőséged, lőnöd KELL.
És vagy hidegfejjel térden lövöd vagy forrófejjel homlokon. De ha neki nincs fegyvere, téged lesittelnek, mert önvédelem csak a támdással arányos lehet. ha meg van, akkor te egy darab hülye vagy, ha rádfognak egy pisztolyt és LUcky Luke-ot játszol, mert csak ő lő gyorsabban, mint az árnyéka. Ugyanis ha el van rejtve a fegyvered, semmi esélyed elővenni, kibiztosítani., esetleg csőre húzni rövidebb idő alatt, mint ahogy a másik meghúzná a ravaszt. arról ne is beszéljünk, hogy csőre töltve és biztosítatlanul hordanál fegyvert a metrón pl.....
Az egész egy romantikus Jack baueres meg bruszvilliszes filmeken felnőtté válni akaró agy kényszerképzete. Nem téged bántalak, ne érts félre, hanem a jelenséget.
Sok panel kommandós majd jól eljampeckodik a fegyverrel a mászókák között?
Ez nem kóser, hidd el.

Előzmény: Törölt nick (76)