hankey Creative Commons License 2007.08.05 0 0 80

Abból hogy egy kicsit jobbra "húz" egy gép nem következik, nem következhet hogy 300-al függőlegesen beleálljon a földbe...

Egyébként erre a már régesrég "föltalált" megoldás lett használva: csűrőtrimm

Ezt a garanciális javításos dolgot már sokfelől hallottam, ez a valóságban úgy nézett ki hogy Ferinek voltak apróbb észrevételei, egészen apró dolgok, és főleg a motorral meg a hűtéssel kapcsolatban, amiket vele együtt csinálgattak a fiúk, ezek inkább kisebb módosítások voltak... tudtommal semmiféle fatális, komoly problémáról nem volt szó, mellesleg ha ilyenekről lett volna szó, ismerve  őt nem hiszem hogy azt mondta volna hogy ez eddig a legjobban vezethető corvus, merthogy repült egy párral... és ezt nem csak ő állította...

Egy szó mint száz nagyon nehezen tudom elképzelni - persze kizárni nem lehet és nem is szabad - hogy ez műszaki hiba ne adj isten konstrukciós hiba lett volna.

Amiért egy kicsit fölkaptam a vizet az pont azok hajmeresztő,rosszindulatú pletykák voltak amiket leginkább Jakabon hallani.

Ha jobban megnézzük nemigen emlékszek olyan balesetre a tipussal amit műszaki, vagy konstrukciós hiba okozott volna... de lehet hogy tévedek..

Előzmény: Törölt nick (79)