Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, így értelmeszerűen a topicban is, a bemutatkozással kezdeném. 30 éves koromra életem nagy álma válik valóra szeptemberben, akkor vehetem át ugyanis a vadonatúj 2.0 TFSI RS-t! Már egyre nehezebben alszom el esténként! :) Ez annak is köszönhető, hogy nemrég volt alkalmam egy 3 napos tesztre egy kék drágával. :) Az első hozzászólástól az utolsóig végigolvastam a topic tartalmát, melyből rengeteget tanultam, "végigborzongtam" a kollégák első tuninggal kapcsolatos érzéseit, amit ezúton is köszönök nektek! Egyelőre tuning nélkül képzeltem el, de mindenki ezt mondja az elején, aztán meg... :)
Nem bírtam ellenállni és 18-as felnivel rendeltem. Ezzel kapcsolatos kérdés: Tényleg annyira kényes, hogy ez elhibázott döntés lenne? A tesztautó is 18-as felnivel szerelt volt és nem volt lenyalva körben, pedig már 10000 felé közeledett...Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
Szili76 még a topic elején említett replika felniket jó áron. Téli guminak + felninek mit javasoltok? 17-es értelmes választás? Hol kapható olcsón és milyenek?
A jogsimat én is nagyon féltem. A sebességmérés topic olyan nagy volumenű, hogy azt idő híján képtelen vagyok feldolgozni teljesen. Kérem írjátok meg, hogy véleményetek szerint mi a leghatásosabb kombináció ami a traffit illeti.
Tesztvezetésen (bejáratás után) és találkozókon ősztől szívesen részt veszek, addig is marad a fórum és a képnézegetés!
Szdani