Dehogynem lehet véleménye. Mindenkiről mindenkinek lehet véleménye - kérdés, hogy ki veszi komolyan. Mert én beülhetek egy orvosi konzíliumra, és megmagyarázhatom, mit gondolok az agytumorról, de nem valószínű, hogy valaki is komolyan fog venni. Akárcsak itt mi téged. A második különbség, hogy én nem sértődnék meg, ha ebben az esetben az agysebészek kiröhögnének, te viszont rettenetesen meg vagy bántva, amiért a bedobált százalékaiddal mindenki elküld a fenébe/kiröhög. Tegyük hozzá, hogy az, hogy a férfiak évezredek óta csak teleszemetelik a világot, nagy jóindulattal sem nevezhető véleménynek, sokkal inkább sommás kinyilatkoztatásnak, s mint ilyen, méginkább furcsán veszi ki magát, hogy úgy mondjam.
Természetesen lehet a hülyétől is tanulni. Például én tőled azt tanultam, hogy baromira gondoljam meg ezután is (ha lehet, még alaposabban), hogy mibe pofázok bele, mert nagyon égő helyzetbe kerülhetek,ha olyasmibe ütöm az orrom, amihez nem értek.
Te ezt melléütésnek nevezed például? A te mondatod: "Tisztázzunk valamit, mielőtt még túlságosan belelovalod magad ebbe, a helyesírási mizériába. Az index fórumon, gyakran vétenek, az emberek, a helyesírás szabályai ellen. "
Ugyanez a mondat helyesen: "Tisztázzunk valamit, mielőtt még túlságosan belelovallod magad ebbe a helyesírási mizériába. Az index fórumon gyakran vétenek az emberek a helyesírás szabályai ellen."
Ugyanmár, nem kell a melléduma kisrigó, az, hogy véletlen felcserélsz két betűt, meg az, hogy fogalmad sincs, hova kell egy mondatban vesszőt tenni, nem ugyanaz. Vagy azt akarod nekem bedumálni, hogy annyira kapkodtál, hogy teleírtad vesszőkkel a mondataidat, ahová egyébként nem is kellenek??
A hozzád hasonló, tudatlan és totálisan tájékozatlan, minimális műveltség nélküli emberek kedvenc vesszőparipája ez a "gyorsan írtam". BLABLABLA. Nálam gyorsabban (mert én 10 ujjal, nem odanézve) egész biztos nem gépelsz, és nézd meg, hány elütés van a szövegeimben, és azok milyen mértékűek. Lehet, hogy véletlen melléütök egy betűt, de nem írok vesszőket orrba-szájba hülye helyekre (például).