Szorgos
2007.08.03
|
|
0 0
5772
|
Szép napot! Sajnos vannak ilyenek!: ( Nem tudom meséltem e, hogy a múltkorában voltam a Munkárotthonba a hobbi boltba és jövün hazafelé. A túloldalról egy pasi jön át 2 blökivel póráz nélkül. Természetesen az egyik odajött a Magichez. Szimatolgattak egy darabi aztán a lányom megindult. A kutyus meg jött utánunk, megint megálltam és látom a pasi már bement a kapun. De már éppen lépett vissza szólongatva a kutyáját mikor a Magic megúnta a zaklatást és rászólt a blökire. Az meg szegénykém úgy megijedt, hogy leugrott az úttestre. Két autó jön és hatalmas fékezéssel még megmenekült a kutya a gazda belemarkolt a grabancába és már ütni akarta mikor én meg ráordítottam, hogy "ne merje megütni az ebet mert maga a hibás! Hogy szabad ilyen helyen póráz nélkül engedni a kutyát?" Na a pasi is jól megrettent és elpucolt a kutyájával. Még azért odaintett az autósnak köszönet képpen. Az is csoda, hogy a másik kocsi nem szaladt bele az előtte csikorogva fékezőbe. Na szóval vannak felelőtlen és ostoba kutyatartók. :( Muter is tüzeléskor kevesebbet van lent a kutyával és igyekszik kikerülni a többieket, de hát nem lehet büntetni szegény kutyát a természet rendje miatt, csak a fiúkutyásokat kéne megnevelni. Mikor még élt a Papikám és nem volt ivartalanítni, tüzelési időben mindig kanócon vittem, hogy ne zaklassa a lányokat se és Ő se izguljon fel. :) |
Előzmény: kdezsoe (5771)
|
|