e501
2007.07.31
|
|
0 0
1414
|
Visszaolvastam,hogy mit írtam,mert furának tartottam a reakciód. Messze vagyok a sértődéstől,viszont nem értelek,hiszen éppen azért szeretnék frankó tuningot,hogy ne haljon meg a motor egy hozzá nem értő kéz által beszerelt cucctól. idáig 300 le feletti gépeim voltak úgyhogy úgy érzem nincs gondom a tisztelettel,kifejezetten baráti viszonyt ápolok a pacikkal. Nem az a kategória vagyok aki mondjuk motorozni szeretne mert ment egy robogóval és apukától kap egy R1-est majd az első kör után megfekszik. Én kifejezetten segítséget kértem mert ahogy leírtam elismerem a tapasztalatotokat,te pedig ismeretlenül leoltottál ezzel a tisztelet témával. Ha esetleg valaki tud nekem segíteni az elözőekben leírtakkal kapcsolatban azt nagyon megköszönném.Ha az előző beírásaim rossz kicsengésűek voltak azért elnézést kérek,de az az igazság,hogy úgy örülök az RS-emnek 34 évesen mint 5-évesen az első lendkerekes barkaszomnak. Azt minndenképpen megjegyezném ha esetleg ismét hasonlóan lenéző stílusban válaszolnál ISMERETLENÜL, nem fogok rá reagálni,mert az arc nélküli osztás nem az én stílusom. Akkor megköszönöm a többiek reakcióit és távozom. |
Előzmény: Varshi (1413)
|
|