cápaFeri Creative Commons License 2007.07.31 0 0 7225

Nos.

Az áthuppanásról már volt szó. Rossz út érzékelés van benne, nekem is csinálja. A lacsi EPC-n mutatja is ábra a helyét, de valaki egyszer a téma kapcsán leírta, hogy már nincs lacsiban, csak a Nubirákban volt. Nem tudom, szerintem maradt az érzékel, de mi a célja fogalmam sincs.

A fogyasztásról: nekem még mindig ugyanaz a jelenség van. Ha MOL anyaggal megyek, akkor kb. 590 km  alatt fogy el az 52 liternyi ami a sárga lámpáig van. Ha ÖMV-t teszek bele (sima 95-öst ebből is) akkor 690 km-t gurul ugyanazzal az 52 literrel. Sajnos nincs helyben, csak 50 km-re a legközelebbi ÖMV, így próbálom úgy szervezni a dolgaimat, hogy tanküresedés környékén járjak arra.:-) (Csak megemlítem mellesleg, hogy az ÖMV-től dinamikusabb a gép. Tegnap Kaposvárról -86km- abban a fránya időben kényelmesen hazaértem 1 óra alatt és csak néhol a forgalmatlan egyenesekben ment 120 fölé a mutató, viszont rengeteg falu van. ) 

Alvázvédelmet pótold, nehogy kikezdje a téli sózás!

Ablakmosót nem kell nyakig önteni, egyszerű fizikai jelenség (hőtágulás), hisz a folyadékpumpa nem tömít, csupán felnyalja az anyagot, ha nyomod a gombot.

Ablaktörlő lapátnál nem csak akkor csíkoz, ha van valami a szélvédőn! Még a jobb minőségű lapátok is megsínylik akár 10 törlés után is a keményebb kosz szegényes vízzel való eltávolítását, ill. egy téli elindítást, mielőtt leolvasztottad volna a szélvédőről.

Nem szervíz, ahol nem tudnak csillapítót mérni, továbbra is állítom, hogy párban illik cserélni!! A húzás megváltozásának lehet oka, hogy a másik is kivan és most az új szebben működik, mint a benmaradt régi. Így irányt váltott.:-)

Előzmény: BeZe1974 (7218)