e501 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 1410
Engem a garancia nem nagyon érdekel. attól félek hogy valami kokler húzás megöli a motort. az igazi kérdés,hogy hol érdemes csináltatni ahol frankón profik. és a részecskeszűrő maradhat vagy mindenképpen ugornia kell és ki az aki ezt is hibátlanul meg tudja szüntetni? és van itt olyan rs-tulajdonos akinek dizel rs-e van és ez meg van neki csináltatva? esetleg lehetne találkozni,beszélni. Azért szeretném végigjárni rendesen ezt a témát mert gagyi cuccot semmiképpen nem akarok pláne olyan társaságot akik sufni tuningot nyomnak és mivel nekem idáig 8 hengeres gépeim voltak le vagyok maradva a jó motortuningról. ha valaki tud segíteni akkor azok ti vagytok mert ti tapasztaltatok és amiről én most érdeklődöm azon ti már régen túl vagytok. lehet hogy rogyásig unjátok a témát hiszen sokszor leírtátok,de konkrétumokat nem sikerült találnom. a szervízre meg nem lehet hagyatkozni hiszen ők messze álnak mattól ami nekem kell. A vezetéstechnikai képzést azonnal le tudom szervezni. csak kiabálnotok kell. segítsetek,hogy brutális gépem lehessen!!!