Sica Creative Commons License 2007.07.31 0 0 278

Nem tudom. Erről nem tudtam meg többet, gyakorlatilag minden műszaki kérdésünkre az volt a válasz, hogy majd megadják az illetékes telefonszámát, és ő nagyon otthon van ebben, ő ért hozzá, és ő majd megmondja. Úgyhogy majd felhívjuk, és tisztázzuk, hogy mit kell most megadni, mik a feltételek.

Anyósom kért egy nagyobb felbontású 1:50-hez rajzot, azon több minden rajta van, majd meglátjuk, segít-e valamit. Egy kiderült belőle, amiről eddig szintén sehol nem volt szó, hogy a homlokzati tartófalak vagy mik (nézzétek el nekem én nem vagyok építész, nem értek hozzá) vasbetonból vannak, és nem téglából, amiről eddig szó volt. Ez csak annyiban rosszabb, hogy nem biztos, hogy annyira jól szigetel...

Szép lassan egyre több jó hír jut eszembe, kérdezel még Eleri? :-)

De mást nem igazán kaptunk, kaptunk még jogerős építési engedélyt, megkaptuk a konyha bónt, aminél én elnevettem magam az alapkonyhán, annyira tragikus a képen legalábbis, meg ugye a banki hitelhez a papírokat. Azzal is kell futni legalább 10 kört, mire mindent összegyűjtesz. Alaphangon legalább 2 nap szabi.

Előzmény: eleri (277)