Sica Creative Commons License 2007.07.31 0 0 271

Az a baj ezzel, hogy tudják, hogy itt ez a topic, biztos vagyok benne, hogy olvassák ők is. És a mai világban az emberek is rákeresnek google-ben, ha meg akarnak valamiről valamit tudni. És kegyetlenül fel fogja dobni ezt a topicot, ami ezek után nekik nem hiszem, hogy jó. Akkor meg miért csinálják maguknak a negatív reklámot?Ezzel a hozzáállással, amit megjegyzek csak és kizárólag a vezető értékesítő hölgytől tapasztaltam szerintem hosszútávon csak rosszabbul járnak. Nem tudom, hogy mekkora hatalma van, de a stílusa az kegyetlen, kinyílik az ember zsebében a bicska.

És az a legrosszabb az egészben, hogy érzem bennük, hogy ők mindent meg akarnak csinálni, és jól, és át akarják adni szépen a lakásokat, és elkezdni a következő ütemet, meg hogy minden oké legyen, csak épp arra az esetre, ha mégsem, semmilyen felelősséget nem vállalnak, mert jaj, hát ebbe tönkremehet a cég. Az a cég, ami most alakult direkt erre a projektre. Én viszont igenis vállaljak minden felelősséget, de közben annyival elintézik, hogy ne aggódjak, nem lesz semmi baj, Árpádföldön sem volt. Hát kb. most már ennyit tudok tenni: bízni benne, hogy nem lesz semmi baj. Csak azért ahhoz lássuk be iszonyú sok a hátralévő idő. Addig rámennek családok idegileg, hogy mi lesz a soktízmilliójukkal...

Grkr,

egyébként Árpádföldhöz annyit, hogy hozzátették, hogy nekünk mennyivel jobb, mert itt már az első ütem elkészülte után megkapjuk a használatbavételit, míg ott, mivel az egész egy hrsz alatt épült, átadták úgy az első ütemet, hogy nem volt használatbavételi engedély. Majd a második ütem elkészülte után lesz címszóval... És addig nem is volt! Nem tudom, hogy mennyivel előbb adták át az első ütemet, de gonodolom nem 1 hónap volt a kettő között!

Előzmény: egérlány (270)