Cromagnon Creative Commons License 2007.07.31 0 0 7216

Szia!

Visszatérve egy régebbi témához, beszéltem egy taxis kollégával akinek szintén gázosítva van a Lacsija 80.000 km-nél már 2-szer kellett gariban cserélni az AC-t.Gondolom a gázos rendszerek ezek szerint nem tesznek jót a benzint szállító rendszernek!

Más.

Múlt héten  eltört a bal oldali féltengelyem belső csuklója.A hiba úgy kezdődött hogy az autó elkezdett rázni mintha a kerék nem lenne kicentírozva.De gondoltam járok még vele mert semmilyen hangot nem adott ki.Ez 3 hétig sikerült utána minden előjel nélkül nagy recsegés ropogás és reccs.Az autó már nem garis 104.000 km van benne, féltengelyes 40 perces munkával megoldotta 30.000 ft + 2 év garancia.

Más.

Rángatásról annyit hogy teljesen tanácstalan vagyok gondolom más is a GM is mert egyik pillanatról a másikra megszünt úgy hogy nem csináltam semmit nem tankoltam más benzint nem változtattam a vezetési stílusomon nem öntöttem bele adalékot.Egyik nap még csinálta másnap bele ültem és nem csinálja úgy hogy biztos lelkük van ezeknek az autóknak és úgy működnek ahogy úri kedvük tartja!

Előzmény: Stocz (7214)