Cromagnon
2007.07.31
|
|
0 0
7216
|
Szia!
Visszatérve egy régebbi témához, beszéltem egy taxis kollégával akinek szintén gázosítva van a Lacsija 80.000 km-nél már 2-szer kellett gariban cserélni az AC-t.Gondolom a gázos rendszerek ezek szerint nem tesznek jót a benzint szállító rendszernek!
Más.
Múlt héten eltört a bal oldali féltengelyem belső csuklója.A hiba úgy kezdődött hogy az autó elkezdett rázni mintha a kerék nem lenne kicentírozva.De gondoltam járok még vele mert semmilyen hangot nem adott ki.Ez 3 hétig sikerült utána minden előjel nélkül nagy recsegés ropogás és reccs.Az autó már nem garis 104.000 km van benne, féltengelyes 40 perces munkával megoldotta 30.000 ft + 2 év garancia.
Más.
Rángatásról annyit hogy teljesen tanácstalan vagyok gondolom más is a GM is mert egyik pillanatról a másikra megszünt úgy hogy nem csináltam semmit nem tankoltam más benzint nem változtattam a vezetési stílusomon nem öntöttem bele adalékot.Egyik nap még csinálta másnap bele ültem és nem csinálja úgy hogy biztos lelkük van ezeknek az autóknak és úgy működnek ahogy úri kedvük tartja! |
Előzmény: Stocz (7214)
|
|