Babamaci Creative Commons License 2007.07.31 0 0 6

És az egész topicnyitás az én kis fejecskémből pattant ki de ne tudtam hogy az >indexesek< között is vannak >amberesek<, de átengedtem Fodrikának, de ott voltam a topic születésénél....:P

Én nagyon kedveelm őket, mert a zenéjük nagyon jó és profi, semmi pózerkodás, max. Kővárytól,de az meg belefér,sőt amikor fetreng a gitárral,azt egyenesen komázom....najó,most cumtrucc csinálok egy E.Z. Basic fórumot, mert talán azt még eleddig senki....:P hamár Fodrika-deátengedtemnekianyitásilehetőséget-lenyúlta az ötletem.....Bocs, Fodri!!!!

Szal jók a koncertek, és kevés a 14 éves -egyelőre....bár tegnap kellemesen (OFF)csalódtam, mikor vagy 15 kg könyvvel random beállítottam a Colorstarra, ott sem volt sok 14-es, inkább a duplája korosztály, és milyen cefet jó volt az a fél óra..mertannyit sikerült elcsípni belőlük....jaj de jaó a Colorstar (is)

On.

szóval jók az albumaik is, de nem is tudom az angolt jobban szeretem, de a magyart meg jobban értem.

Off.

ez olyan mint a Kraftwerk. a német az eredeti, de Mensch Machine jobban hangzik angolul. paradoxon?!

On.

várom a pénteket a szigeten!!!!!!!!!!!E.Z. Basic, mooooooog, aztán Amber Smith!!!!

Poniklo Imre