Szép összefoglalásod sebzik pár sebből. Ezek közül már egy is halálos lehetne, amikor a szálka-gerenda témát fedeztem fel esetedben. Összeállításodban gerendákat gyártasz a szálkából, de a magadéban egy kocsiderékra valót sem találsz a gerendáből, pedig ennyitől tényleg semmit nem látni.
Javasoltad a módszertant úgy, hogy majd te kiszórod a neked nem tetszőket. Erre mondtam én, hogy ez nem OK. Erre te felsorolsz újra. Emiatt jegyeztem meg menetközben, hogy ennél sokkal jobb lenne, ha sem te, sem más eleve kiszórós típusú nem dolgozna, hanem hagyjuk másokra, pl. külföldiekre. Ők a vak tyúk alapon bármit találhatnak, de te biztosan nem, hisz te arra álltál be, hogy mit miért nem lehet. Szerintem a kutatói alapállásodban (már ha ilyen lennél) semmi garancia nem lenne az anyag pártatlan kezelésére - ezt eddig igazoltad is. Nem is nagyon értem, mitől vagy kiakadva a kiszórós megjegyzésed óta?
A nyelvezeti szinezéket meg hagyjuk talán, de az nem neked szólt. Eddig is lehetett tudni, ha valaki szívósan marhaságokat mond szerintem, előbb-utóbb én is válaszolok rá, de ez nem a te problémád. Nekem bőven megfelel, ha magadért jót állsz.