Törölt nick Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2357
Ne akadj ki rajtuk, inkább sajnáljad öket!Ök valóban az a generáció, akik bedölnek mindennek.A mi időnkben nem volt olyan, aminek be tudtunk volna dölni, vagy még később is olyan drága volt, hogy sokan nem tudtuk megvenni.
Személy szerint még a 22.évem betöltése elött elértem a 85 kg-os testsúlyt, 130-ból tudtam egy mélyguggolást, 115-ből egy fekvenyomást és 180 kg-val egy elemelést végeztem.Az Isten a megmondhatója, hogy a megelöző másfél évben még egy darab C-vitamint sem vettem be.
Nemsokára, még abban az évben áttértem egy másik sportágra.Most készülök az országos bajnokságra ahol 105 kg-os szakítás és 123 kg kilökése a célom.Tavaly 103, 120 ment.
Ma már beszedek naponta néhány aminosav tablettát, valami ZMA-tribulus hormonszint-javítót, 1 multivitamint és 3 kapszula izületregenerálót, meg egy ezres C vitamint-ezt ajándékba kaptam.Mindezekre inkább azért van szükség, mert már 32 elmúltam, máshogy már tényleg nem megy.

Kreatin 60-70 kilósan?Egy nagyobb izomzatú emberen sokkal többet fog dobni a kreatin.Most csak száz kiló vagyok, volt egy vírusfertőzésem hónap elején, életemben
nem szedtem kreatint.

Amikor odateszik Vörös Zoltánt a GLM, valamely Whey Pro, és a Kreatintermékek elé-mint a testépítés szentháromságai-akkor hatalmas pénzeket kasszíroznak be azokon a srácokon, akik ezt elhiszik.

Jó a táplálékkiegészítés, jó egy multivitamin-ásványi anyag, nyomelem komplex, az ma már szükséges, a többi az egy túlhangsúlyozott dolog, melynek részint a negyede nem igaz, részint sokkal kevesebbet "hoz" , mint azt ezek a gyerekek hiszik.

Azt nem is gondolják meg, hogy a hétvégi diszkózás kihagyása többet érne, mint naponta egy-két adag proteinturmix.Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy végső soron mi a fontosabb.

Maximálisan igazat adok neked.
Előzmény: Gehenna (2356)