Attila G.
2007.07.29
|
|
0 0
793
|
Ez furcsa. Tudtam, hogy ismerős valahonnan a Sári név. Még pedig a CSAPAT honlapjáról. Ezek szerint lesz a csapatban egy Sári Edit - bocs a névelőért -, aki az ifi csapatból került fel, s korábban Debrecenben játszott (részben a www.worldhandball.com alapján), s lesz a csapatban egy - ismét sorry - Sári Edina, aki most Debrecenből jött? Valami azt súgja, hogy e 2 személy ugyanaz. Elnézést kérek, ha tévedek, de a Nemzeti Sportban előfordultak már hasonló elírások. Viszont ha nem tévedek, akkor Sári Edit posztja kérdéses, azt meg én nem tudom. Amúgy ha a Halas a tavalyi 7. helyéhez képest romlana 6 helynyit, akkor a 13. helyen végezne. :P :))) Amúgy jogos, amit írsz. Viszont szerintem a Vasassal is hasonló a helyzet, mert nem sok játékos maradt a régi keretből. Kérdés, hogy akik maradtak, meg az ifik, már akik felkerültek a felnőtt csapatba, mit nyújtanak. De érdekes. Csak én nem hallottam Guiu-n kívül a Vasas nagyobb igazolásairól? Már ha vannak ilyenek. Csak kérdezem, mert tényleg nincs ezzel kapcsolatban információm. Lehet, hogy többet kellene a Vasas fórumába járnom, de szerintem ott se lehetett mostanában sokat olvasni ilyesmiről. |
Előzmény: tommy d'angelo (792)
|
|