Némi kiegészítés a cikkhez:
Forrás: Nemzeti Sport, 2007.07.29.
"Óbudai Goldberger SE
Érkezett: Szvetlana Gridnyeva (Vác), Szűcs Viktória (Kiskunhalas), Baross Zsuzsa (Kiskunhalas), Burai Edina (Nagyatád), Vakarcs Krisztina (Makó), Jelena Korgyuk (Cornexi), Sári Edina (Debrecen)
Távozott: Natasa Krivokapics (Szentendre), Arday-Janka Mónika (?), Dudás Csilla (?), Illyevölgyi Anita (?), Székely Zsófia (Füzesabony)"
Az érkezők névsorát gondolom már mindenki tudta. :)
Ezek szerint a távozók névsorát is véglegesíthetjük.
Nati mindenféleképp hiányozni fog, ezt szerintem kijelenthetjük. De megnyugtat, hogy van csapata, ahogy Zsófinak is. Aprópó, tudna nekem valaki erről a 2 csapatról (Szentendre, Füzesabony) valamit mondani?
Az kicsit nyugtalanít, hogy a ?-es játékosok sorsáról nem lehet többet tudni, de annak örülök, hogy Pupáktól nem kell teljesen elszakadnom.
Jah, ha már átigazolások...
Az számomra érdekesség, hogy hozzánk érkezett a Cori egyik jobbátlövője, és a másik újonc csapathoz tart az egyik balátlövője, Pádár Margó. Bár nem egy poszton játszanak, kíváncsi vagyok az "összehasonlító" véleményekre.
Csatlakozva az egyik "játékhoz", én is a Vasast és a Kiskunhalast tippelem kiesőnek, de a Vasas részéről valami meglepetést érzek a levegőben. Például furcsálnám, ha egy tavalyi ezüstérmes kapus közreműködésével kiesne a csapat. Igaz, egy fecske nem csinál nyarat, elvileg meggyengült a keret az utóbbi 2 évhez képest.
A Kiskunhalas viszont szerintem egyértelműen gyengült, habár Micskó Zsófira kíváncsi vagyok. Illetve Győri Ágnesre, ha hamar fel tud épülni.
Viszont szerintem "sajnos" nem titulálhatjuk biztos kiesőnek e 2 csapatot.
Az a szakadék elvileg - na jó, valószínűleg - ott lesz az első 5 és a többi 7 csapat között, de én azért örülnék meglepetéseredményeknek bármelyik kis csapat részéről, mert úgy lenne igazán "erős" a bajnokság. Az szinte biztos, hogy "öldöklő" harc lesz a kieső helyek elkerüléséért, legalábbis remélem, hogy azért a Vásárhely, a Békéscsaba és a Vác sem szakad el nagyon ebben a 7-esben. :) Azaz azt, hogy a többi 4 csapat tudni fogja tartani velük a lépést, amennyire tőlük telik.
Végezetül, örülök Kovács Péter nyilatkozatának. Végre olvashattam azokat a szavakat, amelyeket olvasni akartam, egy olyan személytől, akitől olvasni akartam.
Nah, szóval bár mindenki "ismerhette" a csapat célját - bennmaradás -, örülök, hogy végre az edző is kimondta. Tisztában van vele, hogy e célt nem lesz könnyű elérni, de remélem, áll elébe, ahogy a CSAPAT is...