Kedves Versenytársak és minden kedves Érdeklődő!
Kiskunlacházán újra feldübörögnek a motorok!
Mindenkit szeretettel meghívunk 2007. agusztus 4-én, szombaton Magyarország leghosszabb amatőr rally versenyére, a MINIRALLY*-ra. Két edzőkör és három mért futam; összesen 20 km! 100% aszfalton! Fotocellás időméréssel – rajtoltatás percenként! Azonfelül, hogy tökéletes hétvégi program az autók szerelmeseinek, kiváló tesztlehetőség a pilótáknak és a gépsárkányoknak egyaránt.
Ezenkívül egész nap büfé áll a versenyzők és a kilátogató szurkolók, nézők szolgálatára bőséges kínálattal.
Infok:
Helyszín: Kiskunlacháza – reptér; kifutó pálya (bejárat Bugyi felől)
Kapunyitás: 8:30
Belépés: 300 Ft a helyszínen
Nevezési díj: előre leadott nevezések 7000 Ft (nevezési lap letölthető weboldalunkról, s faxon elküldhető a 06 24 403 781-es számra)
Helyszínen 8000 Ft
Kategóriák: /minden versenyzőt az autójának megfelelő kategóriába sorolunk/
H1: 0-800 cm3
H2: 801-1300 cm3
H3: 1301-1600 cm3
H4: 1601-2000 cm3
H5: LADA 1300 cm3-ig
H6: Lada 1301 cm3-tõl
H7: 2000 cm3 fölött, turbófeltöltõs autók, összkerekes autók
H8: Junior (16 éves korig szülõi felügyelettel)
Nevezési feltételek: Biztonsági öv és bukósisak kötelező minden versenyző számára
Díjazás: Kategóriánként (pilóta, navigátor egyaránt) és abszolútban is az elsõ három helyezett kap kupát.
Ha további kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban látogass el honlapunkra, a www.minirally.hu címre!
Agusztus 4-én veled is találkozunk!
Minirally.hu csapata
*A versenyen mindenki saját felelõsségére vehet részt MINDEN ÁLTALA OKOZOTT VAGY MAGÁBAN KELETKEZETT SZEMÉLYI VAGY VAGYONI SÉRÜLÉSÉRT A RENDEZŐSÉG NEM VÁLLAL FELEŐSÉGET!!