Kedves Skyvóker !
Ha jönnek az eredmények akkor a szurkolók is jönnek maguktól !
Nekem elég furcsa volt, hogy nem volt több szurkoló májusban mint mondjuk tavaly októberben.Pedig ha egy csapatnak megy akkor egyre nagyobb lesz a rajongótábora. Azért a kerületi újságok írtak a sikerekről.
Még mindig nem tudom lesz-e jegy és bérlet, mennyibe fog kerülni?
Az ingyen meccsre járás elég csábító az embereknek, így viszont nem kevés pénztől esik el a klub. Más csapatok már árulják a szezonbérletet. Nem tudsz erről valamit ?
Egy cikkben lehetett olvasni, hogy még mindig téma a csarnok. A vezetőség még mindig keresi az ideális helyet. Ezek szerint a Tromos csarnok se az "igazi"
A lehetőségek :
Kalászi csarnok :hitelesített pálya, lehetne meccseket rendezni, edzésre tökéletes , közlekedés szempontjából elfogadható, hátránya a kicsi nézőtér, mindössze 400 néző befogadására alkalmas.
Tromos csarnok. Idáig tökéletes volt , már tudjuk hogy drága, jó közlekedés de ez idén kicsi lesz - max 500-600 ember fér be ez meg fog telni, sőt .......Szerintem problémás egy kisajtón beengedni a két tábort, nem lehet külön ültetni a nézőket.
Vasas csarnok - Fáy utca : kicsit bonyolult eljutni oda , nagyobb mint a Népfürdő utcai de szintén drága, edzés viszont egyáltalán nem megoldható ott
Vasas csarnok - Folyondár utca :A jelenlegi körülmények között szerintem a legjobb megoldás lenne ha................. 1-2 méterrel szélesebb lenne. A hossza megfelelne a kézilabdapályáknak.Óbudán van és szerintem az önkorm. segítségével olcsó lehetne a bérlés és több ember fér be mint a Tromos csarnokba.
Tóváros - Sportmax : korszerű igényes, új, viszont messze van , drága és szintén nem nagy a befogadóképeszsége !
Sportkastély, Népliget, meg se említem, irreális
Más nem jut eszembe, hátha nektek.