Gehenna Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2351
Nagyon köszönöm a segítségeteket!

"Talán az a helyzet állhat fenn, hogy
az alkar hajlító izmai-az alkar hasa-túlfejlett és egyben megrövidült."
helyesen látod a dolgokat, néha bizony Popey effektus jelentkezik egy - egy edzést követően, ha formában vagyok , elég brutális tud lenni az alkar méretem.

Az általad javasoltakat természetesen megfogadom, csak nyerhetek velük.
A kérdés, vajon mikor próbálkozhatok meg velük, mennyit pihentessem őket...
Állighúzás bármennyire is jó gyakorlat, már 17 évesen sem csináltam, azt akkor sem tolerálta az izületem.

Jelenleg 28 vagyok, sajnos kriplisedek, holott ez a sport inkább ebben a korban képes igazán hatékonyan reagálni az erőkifejtésre. Sebaj, amint látjátok soha nem adom fel, majdcsak lesz valahogy:).

A kezdőnek pedig javaslom, hogy menjen le edzőterembe, ismerkedjen a gépekkel, szánjon rá időt, hogy megtanulja a helyes végrehajtást és ne attól parázzon, hogy x, netán y megszólja. Hajlamos egy két nagydarab lekicsinylően nézni az emberre, de ezek nem sportemberek, mert aki komolyan veszi ezt, az inkább tanáccsal fog ellátni, ha megkéred rá, nem pedig körberöhög! Aki azért baszogat, mert vékony vagy, azt nyugodtan nézd le, az egy senki. Ő sem óriásnak született, ráadásul nem is mindenkinek célja, hogy azzá váljék.
Egyél normálisan, sajátídsd el az alapgyakorlatok!!!! helyes kivitelezését, kezdj el súlyzózni és majd ezek után kérdezz. Akaraterő, legfőképp. És ne hidd, hogy egy év alatt fogod felszedni a 10 - 15 kilót, mert annak a 70 százaléka zsír lesz csupán és nem test püffesztésről, hanem építésről beszélünk!
Előzmény: Törölt nick (2347)