Ki a feminista?
Végre egy jó kérdés, amiért talán megéri megint közbeszólnom.
Nos, szerintem feminista az, aki mindennemű előitéletek nélkül tud tekinteni a nőnemű emberekre. Pl. én; eszmélésem óta.
A feminizmus nem nemfüggő állapot; más kérdés, hogy az ilyen látásmóddal megáldott (megvert) emberek tényfeltárásával nagyobb egyetértést mutatnak a nők (közülük sem a zöm, hanem egy szűk kisebbség); és nemhogy egyetértést, de többnyire bősz elutasitást a férfiak; igen elenyésző kivétellel.
Az ilyen szemű embernek nem könnyű a dolga, mert úgy percenként nyilhat ki a bicska a zsebében a mai világban. Tehát jobb, ha olyan csillapodott állapotban tartja magát, mint én itt igyekszem régóta e topik olvastán.
Sokan persze nem egészen tudják, mi a feminizmus. Hullára kellett kacagnom magam, amikor ez a Silothefence vagy milyen nikk azt irta "régebben én is feminista voltam, de találtam egy megértő jó társat, és leszoktam róla".
A feminizmus egy látásmód ill. ebből az - esetleg forditva, egy elvrendszer és ebből fakadó látásmód.
Semmiesetre sem az az alsónemű, amit úgy naponta szokás váltogatni (kivéve a seregben a hadgyakorlatokat, amikor 3 napig az egyik, aztán a kiforditott felét hordtuk a gatyának...)
Nos, és ez a bölcs nikk engem ignorálással fenyegetett. 3 hsz után.
Kevés ekkora megtiszteltetés ért az életben, hölgyem:)))