Mindenkeppen ki fogom probalni a hangszert, de elotte megprobalom a 200-rol leszukiteni max 6-8 darabosra a listat ;-)
A Casio-tol a PX-200-at en is nezegettem - itt a forumon is lattam velemenyt rola. ZE - ezek szerint Te mar probaltad es Neked tetszett?
Rolandot neztem de azok minimum 100assal dragabbak, mint a korubeluli keret (amit nem en hatarozok meg). Ott a FP-2, FP-5, F-30, DP-970et ajanlottak.
Yamahabol az YDP-131 modellt szemelte ki a leendo tulaj,de arrol forumos hozzaszolast semmit nem talaltam :-( Megneztem a P-90et is, nehezen tudom osszehasonlitani a kettot, nehezen igazodom el a technikai leirasok kozott is, hogy mit fontos megnezni benne. (kalapacsmechanika OK, de azon belul mit jelent pl a GH kalapácsmechanika, vagy természetes súlyozás - ezt sejtem, progresszív kalapács-mechanika - na ez pontosan mi?)
Nem professzionalis hangszert keresek, de mivel kisgyereknek lesz tanulohangszer, fontos, hogy a billentese/hangzasa kozel legyen az akkusztikushoz, azaz ne nyomkodja, hanem kenytelen legyen utni a billentyuket.