gerri24 Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2343

Hello!

Most találtam rá erre a topikra. Gondolom már feltették előttem páran azokat a kérdéseket, amik engem érdekelnének, úgyhogy megértem, ha nem kapok konkrét választ, de azért megpróbálom:) Kicsit sok lenne most 2000 hsz-t végigrágni.

Vékony testalkatú fickó vagyok, de van azért némi izmom, nem vagyok full satnya. Hogyan kéne elkezdenem a tömegnövelést, izmosodást? Célom kb 15-20 kilót felszedni, kicsit izmosodni, stb... szokásos. (van időm, nem rohanok, akár 3-4 évet is rászánnék)

Egyelőre itthon edzegetek heti 3-szor (néztem pár edzéstervet neten), 20 kilós súlyokkal (bár nem fáradok ki tőlük..), mivel most kezdtem 1 hete, 2x10-es sorozatokkal. konditerembe fosok lemenni, úgyhogy ezzel kapcsolatos a másik kérésem: ha van köztetek vki, akinek ezzel kapcsolatban kellemes tapasztalata van, tehát vékony, lemegy, és nem érzi hülyén magát, mert normálisak az ott lévők, az írjon pár bátorító szót! :) gondolom érdemes vmi személyi edzőt "fogadni", mennyibe kerül ez kb?

Mégegy: esténként fél liter banánturmixot kezdtem inni, ez állítólag hatásos, hogy fel tudjak szedni pár kilót (eddig még soha nem sikerült...), igyekszem odafigyelni a kajálásra, napi 4-szer, szénhidrát, fehérje, stb... (bár még nem szedek tömegnövelőt sem)

szóval egyelőre ennyi:)

megköszönöm mindenkinek, aki reagál, segít, vagy csak leírja tapasztalatait!!

üdv